Teamuitje

Bent u op zoek naar een origineel en creatief bedrijfsuitje? Wilt u uw team een unieke ervaring bieden waarbij ze hun eigen parfum kunnen maken? Dan is de workshop Parfum maken iets voor u!

De workshop Parfum maken is een leuke en leerzame activiteit waarbij u kennismaakt met de wereld van geuren. U leert hoe parfum wordt gemaakt, welke ingrediënten er worden gebruikt en hoe u uw eigen geur kunt samenstellen. U krijgt professionele begeleiding van een ervaren parfumeur die u helpt om uw persoonlijke parfum te creëren. Aan het einde van de workshop gaat u naar huis met een flesje van uw eigen parfum, een blijvende herinnering aan deze bijzondere dag.

 

De workshop Parfum maken kan worden geboekt voor groepen van minimaal 10 personen. U kunt kiezen voor een locatie naar wens, bijvoorbeeld uw eigen kantoor of een andere geschikte ruimte. Of u kunt gebruikmaken van onze prachtige locatie in Amsterdam, een sfeervolle en inspirerende plek waar u zich helemaal kunt onderdompelen in de wereld van parfum.

 

De workshop Parfum maken is een ideaal bedrijfsuitje voor teambuilding, personeelsfeest, jubileum of gewoon voor de gezelligheid. Het is een originele manier om samen met uw collega's iets nieuws te leren, uw creativiteit te stimuleren en uw zintuigen te prikkelen. U zult versteld staan van de resultaten!

 

Wilt u meer weten over de workshop Parfum maken of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via het formulier op onze website of bel ons op het nummer 020-3305112. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en de kosten. Wacht niet langer en boek nu de workshop Parfum maken voor uw bedrijf!

 

Onze eigen locatie